Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lokoman
|
Пуснато на: Чет 25 Апр, 2013 12:28 Заглавие: Монтана - Локомотив София-28.04.13(неделя)-17ч |
|
|
Идва важно гостуване в борбата ни за оцеляване.Който желае има организиран рейс. Сборен пункт - неделя 28.04.2013 г. стадион Локомотив кафето на Бойко. Цената ще е около 10 - 15 лв . Час на тръгване 14 ч. _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Чет 25 Апр, 2013 15:11 Заглавие: |
|
|
Дигайте се да подкрепим Локомотив в борбата ... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Чет 25 Апр, 2013 15:29 Заглавие: |
|
|
Заедно в Монтана САМО ЛОКО, САМО НИЕ. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Чет 25 Апр, 2013 15:30 Заглавие: |
|
|
Дано хора от местните и околни структури реагират адекватно и се организират _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 25 Апр, 2013 15:31 Заглавие: |
|
|
0886 466 786
За информация и записване |
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Пет 26 Апр, 2013 6:59 Заглавие: |
|
|
Цитат: | ЗаЕдно за Локомотив в Монтана
В неделя 28.04.2013 г. от 17:00 ч. следва срещата от 24-тия кръг на А ПФГ с Монтана в град Монтана. Двубоят е от жизнено важно значение за Локомотив. Нека подкрепим отбора! Организирано е пътуване със сборен пункт стадион Локомотив. Цената ще е около 10 до 15 лв . Час на тръгване 14:00
Телефон за записване: 0886 466 786
http://lokosf.info/index.html |
_________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Съб 27 Апр, 2013 9:53 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Локо София без Бранеков, Маркиньос и Костадинов за мача с Монтана
Локомотив София няма да може да разчита на трима от основните си футболисти за важното гостуване на Монтана в неделя. Капитанът Александър Бранеков усука коляно на мача за Купата срещу Левски, а ядрено-магнитният резонанс показа, че има разтегната коленна връзка. Надеждите са бранителят да бъде готов за следващия мач на Локо София, който ще бъде срещу Черно море у дома.
Вече доста време продължава лечението на бразилеца Маркиньос, който дори ходи на преглед при известната сръбска лечителка Мариана. Халфът тренира с кондиционния треньор на Локо София Пламен Нягин и все още не е ясно кога ще бъде готов за игра.
Бранимир Костадинов има възпаление на аддуктора, поради което пропусна и мача срещу Левски. И той ще отсъства срещу Монтана, но има голям шанс да се възстанови за домакинството срещу „моряците“.
Локо София заминава утре за Монтана, където ще преспи преди отговорния мач. |
|
|
Pippo
|
Пуснато на: Съб 27 Апр, 2013 13:52 Заглавие: |
|
|
И тоя Маркиньос за кво ни е? Да потича последните 2 кръга с ловеч и цска и лятото да си ходи, а ние да му плащаме заплати за тоя дет ду.а?! Иначе мн. лоша новина за Бранеков... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Loko do Grob
Регистриран на: 25 Мар 2012 Мнения: 65 Местожителство: София,Надежда 4
|
Пуснато на: Нед 28 Апр, 2013 15:57 Заглавие: |
|
|
Къде го дават ? _________________ 02.09.1929 - Това е свещенна дата .
1940,1945,1964,1978 |
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Нед 28 Апр, 2013 17:49 Заглавие: |
|
|
Ебати грозния мач ебати... аре нема ли да свършва бе.
ПУФФФФФФФФФФФФФ... мъката продължава! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Нед 28 Апр, 2013 20:58 Заглавие: |
|
|
Всичко е добре когато свършва...над чертата
Че с тва "начало" и водевилчето на еклерите по едно време ми причерня _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 28 Апр, 2013 22:48 Заглавие: |
|
|
Най-накрая победа навън, след около година и половина _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пон 29 Апр, 2013 7:28 Заглавие: |
|
|
много сладка победа. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
парци
Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 29 Апр, 2013 7:31 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Най-накрая победа навън, след около година и половина |
Ъъъ... тая над Славия не беше ли по-насам? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пон 29 Апр, 2013 11:32 Заглавие: |
|
|
Честитка на све!
Разбирам,че е било силен трип..Хуууу лет дъ догс аут!??!
Ама нещо Какалашник не се кефи:
Цитат: | Велев: Имаме манталитет на изпадащ отбор, не съм доволен от играта
„Единствено от резултата съм доволен, от играта изобщо не съм доволен. Може би важността от тази среща допринесе затова да бъдем доста сковани, не можехме да правим нещата, които ги мислихме предварително“, заяви старши треньорът на Локомотив София Емил Велев след победата с 3:2 над Монтана.
„Поведохме с 3:1 и пак получихме лек гол, с който мачът завърши. Ние сме обременени от това място, на което сме. Този манталитет на изпадащ отбор се вижда в нашите редици. Не можем да сме спокойни, знаем, че след този мач остават още 6 кръга, в тези 6 мача максимумът от точките е 18. Не вярвам някой от отборите, с които се преследваме да се откажат и да приключат. Веднага следващия мач в четвъртък с Черно море ще ни е още по-важен от този.“
„5:1 си е голям резултат. Точките за Черно море също бяха толкова важни, колкото за Гоце Делчев. Това си е техен проблем.“
„До изравнителния гол имахме проблеми, радвам се, че второто успяхме да обърнем и да победим. Смятам, че заслужено победихме, но не съм доволен от самата игра. Не обичам да казвам пред медиите кой за какво е сменен, те ще го разберат.“
„Много ужасни картони, бяхме далеч от противника, правим нарушения които не би трябвало да ги правим.
Накрая Велев бе попитал, кога е бил по-радостен – дали след днешния мач или след Вечното дерби в събота, когато любимият му Левски победи, а отговорът бе: „Днес съм по-радостен.“ |
Ама поне се радва де _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|