|  | 

| 

| Предишната тема :: Следващата тема |  
		| Автор | Съобщение |  
		| bulgarista 

Местожителство: Bulgaria

| 

|  Пуснато на: Нед 10 Ное, 2013 11:40    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| ЛОКОМОТИВ ТОВА СМЕ НИЕ! ЗАПОМНЕТЕ ГО И ИДВАЙТЕ НА СТАДИОНА ДА ИМА ШОУ.
 |  |  
		| Върнете се в началото |  |  
		|  |  
		| Metala Ultras Leader

Местожителство: София

| 

|  Пуснато на: Нед 10 Ное, 2013 17:39    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Цитат: |  	  | Стефан Генов: Имам претенции към съдията, беше неадекватен 9 ноември 2013 20:02Размер на шрифта: T- | T | T+

Старши треньорът на Локомотив София Стефан Генов не остана очарован от загубата на своя тим от Черноморец в Бургас с 1:2. Наставникът на столичните железничари обаче допълни, че заслуга за поражението има и главния рефер на двубоя Радослав Станев.

„Според мен резултатът не е справедлив, но така се получава във футбола. Когато не вкараш, ще ти вкарат. Пропуснахме много положения и така си улеснихме загубата. Не мога да упрекна никой от моите футболисти. Да, по същия начин допуснахме и загубата от Славия за купата, но се върнахме в мача“, коментира Генов.

„Голяма заслуга за загубата ни има и съдията. Той се държа неадекватно. Имам претенции за неотсъдена дузпа“, каза още старши треньорът на Локомотив София.
 | 

То па щото съставът ни беше върхът на адекватността

|  |  
		|  |  
		| joreto.lokosf_fan 

| 

|  Пуснато на: Нед 10 Ное, 2013 20:16    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				| Локомотив никога не е бил посредствен отбор,задръж си мнението за себе си,ние самите не се уважаваме и се подценяваме искаме после другите да ни уважават! |  |  
		|  |  
		| Metala Ultras Leader

Местожителство: София

| 

|  Пуснато на: Нед 10 Ное, 2013 20:20    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | joreto.lokosf_fan написа: |  	  | Локомотив никога не е бил посредствен отбор,задръж си мнението за себе си,ние самите не се уважаваме и се подценяваме искаме после другите да ни уважават! | 

Просто гледам реално и е по-добре да си казваме тия неща отколкото да летим по облаците и да лежим на някакви отдавни отминали лаври...на всички нива

|  |  
		|  |  
		| Pride 

| 

|  Пуснато на: Нед 10 Ное, 2013 20:26    Заглавие: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Metala написа: |  	  |  	  | Цитат: |  	  | Стефан Генов: Имам претенции към съдията, беше неадекватен 9 ноември 2013 20:02Размер на шрифта: T- | T | T+

Старши треньорът на Локомотив София Стефан Генов не остана очарован от загубата на своя тим от Черноморец в Бургас с 1:2. Наставникът на столичните железничари обаче допълни, че заслуга за поражението има и главния рефер на двубоя Радослав Станев.

„Според мен резултатът не е справедлив, но така се получава във футбола. Когато не вкараш, ще ти вкарат. Пропуснахме много положения и така си улеснихме загубата. Не мога да упрекна никой от моите футболисти. Да, по същия начин допуснахме и загубата от Славия за купата, но се върнахме в мача“, коментира Генов.

„Голяма заслуга за загубата ни има и съдията. Той се държа неадекватно. Имам претенции за неотсъдена дузпа“, каза още старши треньорът на Локомотив София.
 | 

То па щото съставът ни беше върхът на адекватността
    | 

Са тия черничките и испанеца изпуснаха 4 пъти сами срещу вратаря, смятай резултата и да дузпа имаше. Не играем невероятно, но виж и останалите как са. За без пари и школа е така
		|  |  
		|  |  

| 

| Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите
 Не Можете да променяте съобщенията си
 Не Можете да изтривате съобщенията си
 Не Можете да гласувате в анкети

|  |  |  |