Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
veni78
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2016 11:11 Заглавие: |
|
|
супеееер, това беше най-добрия вариант : сектор В. С пари или без пари там сме. Всички локомотивци масово и мощно в червено-черно в НАШИЯ сектор В. Само Локооо. |
|
Върнете се в началото |
|
|
veni78
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2016 11:25 Заглавие: |
|
|
Дори не мога да повярвам, че чичко Венци ни пуска без пари на неговия стадион. Ние на нашия си имаме отдавна определена входна цена на билет от 3 лв. , а на Божи гроб в Овча Купел : безплатно. Да вярвам ли или да не вярвам. Сега няма начин да не дойдат и братчедите , нашите най-добри приятели от местния квартал . Купона ще е пълен. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2016 11:40 Заглавие: |
|
|
veni78 написа: | Сега няма начин да не дойдат и братчедите , нашите най-добри приятели от местния квартал . Купона ще е пълен. |
Стига с тия брачеди...боли ги гъзъ за нас в момента..така че айде по-малко да ги коментираме _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
veni78
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2016 13:00 Заглавие: |
|
|
Как стига като сме си взаимна слабост, те на нас пък и ние на тях. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2016 13:17 Заглавие: |
|
|
veni78 написа: | Как стига като сме си взаимна слабост, те на нас пък и ние на тях. |
Да сме повече и от мача с Бистрица пък ти дреме дали някой ще идва или не. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2016 19:04 Заглавие: |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2016 21:14 Заглавие: |
|
|
Без да искам да съм песимист, но не очаквам да сме повече от 300 души във сектор В, може би ще има и някакви наши фенове в А и ложите. _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2016 21:36 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Без да искам да съм песимист, но не очаквам да сме повече от 300 души във сектор В, може би ще има и някакви наши фенове в А и ложите. |
Споделям _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пет 03 Юни, 2016 21:56 Заглавие: |
|
|
Пичове 300 души е Ок на положението което сме. Това са истински фенове истински обичащи отбора си освен уважение от всички мислещи хора. Мислещи хора, не ганьовци-хейтъри. Само дапприпомня, че300 човека последно в тоя В сектор беше 98 година 0:1 от Славия като отмениха чист гол на Дафчев... Това с бройката забранявам с ферман да се обсъжда, ннямаме право да сме песимисти. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Съб 04 Юни, 2016 18:10 Заглавие: |
|
|
Не съм песимист а реалист, и даже на 300 човека ще се радвам. Просто е невъзможно и утопично да се надяваме и да искаме да сме 1000 или 2000. _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
veni78
|
Пуснато на: Съб 04 Юни, 2016 20:31 Заглавие: |
|
|
Няма как да няма наши фенове на този мач в сектор А. То е повече от ясно и няма как да се сьрдиме за това нещо . Но пьк сега е момента да се сьберем максимално най-много вьв нашия си любим сектор В щом ни се отдава тази вьзможност.. Аз лично ще сьм вьв В сектор.Все пак това си ни е Нашия сектор от много години и е кьде, кьде по добре, от колкото ако бяхме в някой от страничните сектори зад една от вратите. Ние не сме нито левскари, нито пьк чорбари. Ще се радвам да се сьберем колкото се може повече хора на този мач в нашия си В сектор и завьршиме сезона празнично както пдобава. С победа и голяма подкрепа от наша страна. Само ЛОКО и в сряда всички на мача. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Нед 05 Юни, 2016 3:04 Заглавие: |
|
|
veni78 написа: | Няма как да няма наши фенове на този мач в сектор А. То е повече от ясно и няма как да се сьрдиме за това нещо . Но пьк сега е момента да се сьберем максимално най-много вьв нашия си любим сектор В щом ни се отдава тази вьзможност.. . |
Абе има Вени,има...През кура са ми тия у А сектор, и ги презирам тия малки душици..живи и здрави..
Локомотив за мен е агитката...другото е затлачена парлама...някога била...никога ще бъде _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
Пуснато на: Нед 05 Юни, 2016 11:29 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Не съм песимист а реалист, и даже на 300 човека ще се радвам. Просто е невъзможно и утопично да се надяваме и да искаме да сме 1000 или 2000. |
Песимист си, ще видиш. Всеки да звъни и да взима по някой отдавна не идващ приятел и ще видиш как нещата ще са други. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Нед 05 Юни, 2016 12:10 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Turo_Bufera написа: | Не съм песимист а реалист, и даже на 300 човека ще се радвам. Просто е невъзможно и утопично да се надяваме и да искаме да сме 1000 или 2000. |
Песимист си, ще видиш. Всеки да звъни и да взима по някой отдавна не идващ приятел и ще видиш как нещата ще са други. |
+1929 |
|
Върнете се в началото |
|
|
Pride
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|