ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - ЛЕВСКИ-19.05.2007 16-30
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Отминали мачове
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
T.Genkov-9-
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 20:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина браво днеска на мом4етата.Недоволен съм от Урош за6отто прееба отбора за пореден път...жалко наистинха мн жалко,сега 4акаме с нетърпение новият сезон,осжвен това дано сре6ту отбор4ето на оня ненормалник дражев Цецо Генков успее да стане голмайстор на 6ампионата . САМО ЛОКО!
Върнете се в началото
Ra4mO

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 20:34    Заглавие: Отговорете с цитат

T.Genkov-9- написа:
Наистина браво днеска на мом4етата.Недоволен съм от Урош за6отто прееба отбора за пореден път...жалко наистинха мн жалко,сега 4акаме с нетърпение новият сезон,осжвен това дано сре6ту отбор4ето на оня ненормалник дражев Цецо Генков успее да стане голмайстор на 6ампионата . САМО ЛОКО!

дааа урош 2 гола усра ... ем кво да напраим ...

иначе Грозданката можеше да каже на момчетата да играят по защитно ... видя се с цска че не стаа с атакуване,Берое например играят защитно,левски играе трудно когато другия отбор се е заградил отзад ...

но все пак БРАВО !
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 20:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Жалко, този мач съм го гледал вече за съжеление. След 1-1 повярвах за секунда в положителния изход и буквално в същия момент попариха надеждите ми в надежда. Не мисля че говеждия отбор е толкова силен, просто другите отбори или са прекалено слаби или не жадуват силно победата. Направи ми лошо впечатление как след 4-1 на полувремето много хора около мене се изнесоха, сякаш аз останах единствения който вярваше в някакъв обрат, а дори не съм от Локо. Не знам може би съм наивен, но за мен реалния резултат е поне равен. Изключвам неадекватните Голубович, Г.Марков, Върбанов и Антунович който явно беше контузен, ако на мястото на тези играчи разполагахте с една идея по класни биехте без проблеми!!А искам да попитам и за неадекватния диктор който се скъса да честити титлата и прочие, то хубаво да си гостоприемен ма чак пък толкова!!Иначе говеждите фенове изпълзели от пещерите и паланките, напълнили влакове и рейсове с краен адресат стадион Локомотив за пореден път показаха своята лумпениада и неадекватност !!Усмърдяха ви стадиона рогатите, но какво да се прави комплексираните, социално слабите, душевно болните, хамалите и вобще плявата в нащо общество винаги е била мнозинство!!Жалко наистина момчета - накрая останахте най верните, биткаджиите които са на всек мач, вие заслужавате уважение!!Аз лично мразя американските филми и баналния хепи енд..и в тази загуба има чар, идеята е да не се губи вяра, поздрави!!
Върнете се в началото
kakinkatamieli
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 20:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Хора,битката е загубена,но войната продължава.Генков трябва да се пребори за голмайсторския приз.Не е много,но пак ще е някакво признание за отбора ни,ако го постигне! Smile Само Локо приятели!
Върнете се в началото
marto_di
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 20:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Е тоя мач показва много неща. Показва що за нещо е футбола и футболистите. Всичко е за пари вече, няма обич към отбора, да играеш за отбора, всеки играе за пари.

МИсля че всички видехме какво направи Гошо рендето, и мисля чче всички сме на моето мнение.

Бях на мача а и после в къщи го гледах на повторения всичките голове. Всички забелязахме че до еедин головете на Левски бяха от дасно и по-точно от зоната на Марков. Най-ввече втория гол си пролича, че човека не играе за отбора, а са му платили. После 5 гол центрирането беше към неговата зона и той остави домовчийски да си овладее топката и да я вкара. Да не говорим че веднъж направо остави Йолов да мине покрай него и да влезе в неказателното. Няма какво да говорим, явно момчето си сещо за времето в Левски когато беще ивреина Чорни и за една заплата си купуваха последен модел алди. Цялата загуба дължим на него. После кажи ми как няма Саша Антунович и вратаря ни да се направят че имат някаква контузия. Еми то вратаря гледа, че оня е предател, нема да се срами човека
Върнете се в началото
LSFC
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 20:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей сега като санувате нашата агитка и ви кънтят ушите да не се стреснете на сън !!!!! А колко много наши останаха отвън :shock: :shock: Единственото което ми хареса от ваша ( УШ ДОМАКИНСКА ) Страна бе ДИМКАТА - Много добра беше !!!!!!!
И искам да ви питам нещо :
Кофти ли ви е във вкъщи да се чувствате гости ??????
Върнете се в началото
marto_di
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 21:05    Заглавие: Отговорете с цитат

LSFC написа:
Ей сега като санувате нашата агитка и ви кънтят ушите да не се стреснете на сън !!!!! А колко много наши останаха отвън :shock: :shock: Единственото което ми хареса от ваша ( УШ ДОМАКИНСКА ) Страна бе ДИМКАТА - Много добра беше !!!!!!!

виш сега, явно си фен на левски. Това дето казваш не е верно, защото по верна агитка от нашата няма. Въпреки резултата ние останахме и продължихме да поткрепяме отбора, а вие при равен (срещу берое) веднага се махнахте. И пич споко, нема да сънувам твоята а нашата агитка. А тва за димката, еми брато ние мислиме за отбора си, нема като вас да метаме бомбички и след всеки мач глоба. Без тва не му стига на БАткво да плаща за съдии на футболисти от другия отбор, ами и глоби.
Върнете се в началото
LSFC
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 21:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Пожелавам ви успех в УЕФА !!!!!!!
Върнете се в началото
south side
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 21:17    Заглавие: Отговорете с цитат

tonimn написа:
DenK@7a написа:
LSFC написа:
Ей сега като [ нашата агитка и ви кънтят ушите да не се стреснете на сън !!!!! А колко много наши останаха отвън :shock: :shock: Единственото което ми хареса от ваша ( УШ ДОМАКИНСКА ) Страна бе ДИМКАТА - Много добра беше !!!!!!!

кофти ли ти е да си неграмотен :?:

май ти си неграмотен защотото преди дума започваща с в предлога "В" се преобразува и става "във" и вкъщи се пише заедно
Санувате-Сънувате
Върнете се в началото
DenK@7a

Местожителство: Люлин

Ми чесно да ти кажа си мисля че дума като "вкъщи" не се нуждае от "във" пред нея.Вкъщи е дума която обединява "в" и "къщи" и не се нуждае от още едно "във" :wink:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
JOPETO

Местожителство: SOFIA

А СЪНУВАМ С А ЛИ СЕ ПИШЕ БЕ ГОВЕДО. АРЕ БАН ЗА ВСИЧКИТЕ СИНИ КОПЕЛЕТА МАМ ИМ ДЕБА ЧЕ НИ ОСМЪРДЕХА ФОРУМА
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 21:24    Заглавие: Отговорете с цитат

верно моя грешка :oops:
Върнете се в началото
tonimn
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 21:26    Заглавие: Отговорете с цитат

но може да не ме наричате говедо все пак.успех в uefa там наистина имате огромни шансове но трябва да действате малко по-оргарнизирано в защита
Върнете се в началото
Jiten boys
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 21:41    Заглавие: Отговорете с цитат

ВЪПРЕКИ ВСИЧКО АЗ СЕ ГОРДЕЯ С ОТБОРЪТ КАТО ЦЯЛО!!!
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ НАВСЯКАДЕ КАДЕТО ИГРАЕШ-В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЕВРОПА 8) Smile
МИСЛЯ ЧЕ ГО ДОКАЗАХМЕ :!:
ЧАКАМЕ UEFA А С ТОВА И ГОТИНИТЕ ЕКСКУРЗИЙ :D :evil: 8)
Върнете се в началото
kakinkatamieli
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 21:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Който има парички ще броди из Европата,а който няма да си наляга парцала.Май ще трябва да си купя някакъв парцал.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Отминали мачове Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Следваща
Страница 15 от 21

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети