ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - ЛЕВСКИ-19.05.2007 16-30
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Отминали мачове
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
oi!
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 22:01    Заглавие: Отговорете с цитат

А бе чета тука говедата как се радват на агитката си , а да ги питам защо на мачовете с ЦСКА на националния не ви се чува гласчето цял мач ?
Може би от комплекса , че срещу вас е Сектор Г и 30-кратните шампиони на България !
Върнете се в началото
LSFC
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 22:08    Заглавие: Отговорете с цитат

oi! написа:
А бе чета тука говедата как се радват на агитката си , а да ги питам защо на мачовете с ЦСКА на националния не ви се чува гласчето цял мач ?
Може би от комплекса , че срещу вас е Сектор Г и 30-кратните шампиони на България !

хахахахаха абе ти луд ли си бе ??? Не ни се чувало гласчето :? :? ти май не си гледал мача който е трябвало да гледа6 !!!!!!
Върнете се в началото
venci

Местожителство: ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 22:08    Заглавие: Отговорете с цитат

bufibuf написа:
Жалко, този мач съм го гледал вече за съжеление. След 1-1 повярвах за секунда в положителния изход и буквално в същия момент попариха надеждите ми в надежда. Не мисля че говеждия отбор е толкова силен, просто другите отбори или са прекалено слаби или не жадуват силно победата. Направи ми лошо впечатление как след 4-1 на полувремето много хора около мене се изнесоха, сякаш аз останах единствения който вярваше в някакъв обрат, а дори не съм от Локо. Не знам може би съм наивен, но за мен реалния резултат е поне равен. Изключвам неадекватните Голубович, Г.Марков, Върбанов и Антунович който явно беше контузен, ако на мястото на тези играчи разполагахте с една идея по класни биехте без проблеми!!А искам да попитам и за неадекватния диктор който се скъса да честити титлата и прочие, то хубаво да си гостоприемен ма чак пък толкова!!Иначе говеждите фенове изпълзели от пещерите и паланките, напълнили влакове и рейсове с краен адресат стадион Локомотив за пореден път показаха своята лумпениада и неадекватност !!Усмърдяха ви стадиона рогатите, но какво да се прави комплексираните, социално слабите, душевно болните, хамалите и вобще плявата в нащо общество винаги е била мнозинство!!Жалко наистина момчета - накрая останахте най верните, биткаджиите които са на всек мач, вие заслужавате уважение!!Аз лично мразя американските филми и баналния хепи енд..и в тази загуба има чар, идеята е да не се губи вяра, поздрави!!

Eвала пич!!!Най-интелигентното и вярно мнение което прочетох!!!Може би такава ни е съдбата на двата отбора вечно да се надяваме и да губиме красиво!!!Съдба!!!!НО СМЕ ВИНАГИ ВЕРНИ И НИКОГА СЛОМЕНИ!!! Голямо евала за Марчо Дафчев - ТИТАН,ВЕЛИК ГОЛЯМ МЪЖ!!!Ония дет си ги цитирал повече не желая да коментирам и виждам :twisted: :twisted: :twisted: САМО ЛОКО!!!
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 22:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Боли ме кура че паднахме днеска важното е че през целия мач се кефихме като за последно 8) :twisted: и тая димкадет се пусна беше ЯКА ! ! ! ! ! ! ! :twisted: :twisted:
Върнете се в началото
venci

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 22:19    Заглавие: Отговорете с цитат

shangana написа:
Боли ме кура че паднахме днеска важното е че през целия мач се кефихме като за последно 8) :twisted: и тая димкадет се пусна беше ЯКА ! ! ! ! ! ! ! :twisted: :twisted:

бравооооо :roll: :roll: :roll: :roll:
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 22:24    Заглавие: Отговорете с цитат

venci написа:
shangana написа:

бравооооо :roll: :roll: :roll: :roll:

е кфо не е ли така !? Кур за гостите и тфа е ;) САМО ЛОКО :twisted: :twisted:
Върнете се в началото
nazional
Гост

МнениеПуснато на: Съб 19 Май, 2007 23:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Привет момци.
Фен съм на Левски и искам да ви поздравя за добрата и открита игра.
Определено тоя мач ме накефи повече от последните така наречени дербита със селската военна сган от Панчарево.

С козирката на стадиона ви се получава супер акустика, дано с успехите ви и повече червено-черни фенове й се радват.
Успех в УЕФА и дано успеете да наложите на сегашното си високо ниво момчета от вашата школа.

И да не забравя, ние с вас не сме врагове, винаги сте били симпатичен отбор, не се връзвайте на грухтенията на военните мангали и техните любовници от строителни войски :wink:
Върнете се в началото
venci

МнениеПуснато на: Нед 20 Май, 2007 0:00    Заглавие: Отговорете с цитат

nazional написа:
Привет момци.
Фен съм на Левски и искам да ви поздравя за добрата и открита игра.
Определено тоя мач ме накефи повече от последните така наречени дербита със селската военна сган от Панчарево.

С козирката на стадиона ви се получава супер акустика, дано с успехите ви и повече червено-черни фенове й се радват.
Успех в УЕФА и дано успеете да наложите на сегашното си високо ниво момчета от вашата школа.

И да не забравя, ние с вас не сме врагове, винаги сте били симпатичен отбор, не се връзвайте на грухтенията на военните мангали и техните любовници от строителни войски :wink:

А НИЕ ВИНАГИ ЩЕ ВИ МРАЗИМ!!!УМРЕТЕ ГОВЕДА!!!!!

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Нед 20 Май, 2007 0:15    Заглавие: Отговорете с цитат

тея пък от спортни не са снимали хореото ..пху

ама димката е на 6
Гост

МнениеПуснато на: Нед 20 Май, 2007 6:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледах мача и със ръка на сърцето мога да кажа че Локото ако бяха стабилни отзад щяха да смачкат говедата...Просто отзад е пълна трагедия и 5те гола бяха заради грешки на защитата+вратаря..Просто нз колко гола бяха след удари в Голубович и минаваики покраи защитата мирише ми малко на корупция(от страна на 2-3 играчи).....Не съм запознат със стила на игра на Локо обаче да излезнете срещу Лефски с 3ма зашитници при условие че те играят с 3ма нападатели не е мн добре..
Върнете се в началото
unsworth

Местожителство: Люлин сити

МнениеПуснато на: Нед 20 Май, 2007 7:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте, локомотивци.

Гледам, че във форума настроението е особено - хем горчи от пропуснатия шанс, хем всички сме с вдигнати чела.

Няма от какво да се срамуваме. Ще потърпим малко мучене и грухтене (сефте) и ще се върнем на нашите си проблеми и нашите си радости.

Вчера стана супер мач според мен, пред който и някои двубои от шампионската лига бледнеят.

Помечтахме последните два месеца, нищо не ни пречи да продължаваме да мечтаем. Локомотивския дух е жив.

Локо София - това сме ние!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
unsworth

Местожителство: Люлин сити

МнениеПуснато на: Нед 20 Май, 2007 7:05    Заглавие: Отговорете с цитат

...и малко извън патоса...

Жоро Марков и Върбанов или са продали мача или не ходят на тренировки. Средно положение няма! :evil: :evil: :evil:

Локо София - това сме ние!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
marto_di
Гост

МнениеПуснато на: Нед 20 Май, 2007 7:24    Заглавие: Отговорете с цитат

unsworth написа:
...и малко извън патоса...

Жоро Марков и Върбанов или са продали мача или не ходят на тренировки. Средно положение няма! :evil: :evil: :evil:

Според мен само МАрков продаде мача. Всичките пет гола са от неговата зона. Просто се видя, че неиграе, няма кво да коментираме, поне за мене той е главния виновник и развали всичко.
Върнете се в началото
Veskoloko

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 20 Май, 2007 8:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е само той говедото !!! :twisted: ГОЛУБОВИЧ(пак след чорбата),ДИЯН ДЪРВОДЕЛЧЕВ,ВЬОРНЕР(МРЪСЕН ПРОДАЖНИК),АНТУНОВИЧ---ПОД ХОРЕОГРАФИЯТА НА БАЙ ГРОЗДАН !
Не знам но май се изчерпа за ЛОКОМОТИВ тоя тренер.... :cry: Не може бе хора,ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ РАЗБРА ОТ ЕРАНОСЯН ЧЕ ИМ Е ЗАТВОРИЛ КРИЛАТА И ТЕ УМИРАТ,САМО ГРОЗДЬО НЕ(ИЛИ НЕ ИСКАШЕ)РАЗБРА ?!?!?!?! :o :twisted:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dmi
Гост

МнениеПуснато на: Нед 20 Май, 2007 8:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе пичове и чорбарите са оптимисти ама вие направо сте стигнали края на космоса :shock:
Не можете да съберете 1000 човека в най-важния си мач. После чета тука някакви измислици, че ако защитата ви не била тая а била друга сте щели да ни биете.... хахахха
Е то на нас ако на вратата ни беше Петков нали се сещате.
Стига измислици премислици. Аз съм 100% анти цска, но и вие не заслужавате второто място, защото изведнъж се самозабравихте и хвръкнахте в облаците.

Айде само ЛЕВСКИ и наесен ще се гледаме в евротурнирите :lol:
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения     Форуми -> Отминали мачове Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Следваща
Страница 16 от 21

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети