Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Veskoloko
|
Пуснато на: Сря 05 Сеп, 2007 19:11 Заглавие: |
|
|
Че е МАЙМУН,МАЙМУН е!Но и оная му работа е футболист... :wink: Дано се контузи или нещо подобно до мача с нас,щото иначе с Рендето и сие срещу него ще е кошмари на Елмстрийт. :x |
|
Върнете се в началото |
|
|
fen53
|
Пуснато на: Сря 05 Сеп, 2007 19:53 Заглавие: |
|
|
Венци, напълно съгласен с теб!!! Бахти гадната мумуна!!! Ще седна до теб на мача за да правим залп от монети. :lol: |
|
Върнете се в началото |
|
|
venci
|
Пуснато на: Сря 05 Сеп, 2007 20:23 Заглавие: |
|
|
fen53 написа: | Венци, напълно съгласен с теб!!! Бахти гадната мумуна!!! Ще седна до теб на мача за да правим залп от монети. :lol: |
нямаш проблем,почвам да спестявам до 20-ти ставам въздържател да има монетки за черната кратуна :lol: :lol: :lol: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
venci
|
Пуснато на: Сря 05 Сеп, 2007 20:24 Заглавие: |
|
|
Veskoloko написа: | Че е МАЙМУН,МАЙМУН е!Но и оная му работа е футболист... :wink: Дано се контузи или нещо подобно до мача с нас,щото иначе с Рендето и сие срещу него ще е кошмари на Елмстрийт. :x |
Ама аз ще бъда Фреди Крюгер за него :lol: :lol: :lol: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
krasi
|
Пуснато на: Сря 05 Сеп, 2007 20:41 Заглавие: |
|
|
По мои из4исления Марков нема да играе с РЕН! Моите надежди са в големия Иван Пасков!!! Прасковата с румънците игра 20 мин перфектно!!! И ако Дай Боже Списи4 играе аз ще съм спокоен за ма4овете с РЕН!!! :D _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
DenK@7a
|
Пуснато на: Сря 05 Сеп, 2007 20:53 Заглавие: |
|
|
krasi написа: | По мои из4исления Марков нема да играе с РЕН! Моите надежди са в големия Иван Пасков!!! Прасковата с румънците игра 20 мин перфектно!!! И ако Дай Боже Списи4 играе аз ще съм спокоен за ма4овете с РЕН!!! :D |
Днеска Списич на добро ниво,ама Пасков нещо не ми хареса... |
|
Върнете се в началото |
|
|
krasi
|
Пуснато на: Сря 05 Сеп, 2007 20:58 Заглавие: |
|
|
Пасков е голям с големите! Кво да се напъва сре6ту мойто село! :D Но, той има голям проблем контузията му еба майката и играе на инжекции! Ще бъде на ниво срешу РЕН ако играе де!!! :? _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Чет 06 Сеп, 2007 1:20 Заглавие: |
|
|
Батки кви са тия криви сметки - Вилтор, Позьор ала бала. Правим български трик. Излизаме, мачкаме, ядем и квото стане. Аз лично мисля да си изплюя единия дроб от викане, а на гол не ми се мисли какво пого ще настане. А и не мисля да гледам мача, а да навивам с мегафона./.....Въпрос на приоритети. :wink: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
MagicMist Гост
|
Пуснато на: Чет 06 Сеп, 2007 18:11 Заглавие: |
|
|
К`ви са новините за Списич-във форма ли е след контузията? Напълно ли е възстановен?
Гледах репортажите от последните 10 мача на Рен-тежко ще е. А, Рен с кого са играли преди нас или направо от 1 ви кръг? |
|
Върнете се в началото |
|
|
STEFAN
|
Пуснато на: Чет 06 Сеп, 2007 21:37 Заглавие: |
|
|
Факт е че ще ни бъде много трудно.....но нали затова сме ЛОКО!!!
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
1899
|
Пуснато на: Чет 06 Сеп, 2007 21:50 Заглавие: |
|
|
Тема Спорт”: Локо връща Генков
Чет, 2007-09-06 22:40
Няколко месеца след като премина в Динамо Москва за над 2 милиона евро, голмайсторът на А група Цветан Генков може да се завърне в Локомотив София, научи "Тема Спорт".
Ръководството на железничарите вече е направило официално запитване, като лично президентът на червено-черните Николай Гигов е започнал преговори с руските си колеги. Желанието на българите е нападателят да пристигне в "Надежда" под наем с цел да подсили тима за предстоящите мачове с Рен от турнира за Купата на УЕФА.
От Локомотив се надяват Динамо да склони да отдаде национала, който все още не може да се адаптира към стила на местната Висша лига и често е критикуван от медии и специалисти. Сензационната сделка потвърди и Стефан Грозданов. "Наистина искаме Генков да пристигне за мачовете с Рен. Смятам, че от цялата ситуация няма да има губещ. Все още обаче нищо не е сигурно", заяви треньорът |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Чет 06 Сеп, 2007 22:06 Заглавие: |
|
|
А стиа бе?!?! :shock: :shock: :shock:
Ако това стане...вече имам измислено посрещане... :wink: :roll: :idea: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Ra4mO
|
Пуснато на: Чет 06 Сеп, 2007 22:11 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | А стиа бе?!?! :shock: :shock: :shock:
Ако това стане...вече имам измислено посрещане... :wink: :roll: :idea: |
бах тоя генков бах :shock: :shock: 8) 8) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
tsveteto Гост
|
Пуснато на: Пет 07 Сеп, 2007 7:44 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | А стиа бе?!?! :shock: :shock: :shock:
Ако това стане...вече имам измислено посрещане... :wink: :roll: :idea: |
Колкото и изпращане му направихме... :oops: :lol:
Нека се върне бе, това е истината! Гената ше се окаже прав - Купата на УЕФА е наша 8) :shock: :lol: |
|
Върнете се в началото |
|
|
DenK@7a
|
Пуснато на: Пет 07 Сеп, 2007 8:44 Заглавие: |
|
|
Лелеле Генков ако се върне ставаме ебахти отбора :shock: :shock: :shock: :D |
|
Върнете се в началото |