Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 9:38 Заглавие: |
|
|
Ееееееее сефте бастун брадърс да направят нещо достойно. То това пак си е селски бабаитлък ама те за друго и не стаат. :lol: :lol: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 9:52 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Ееееееее сефте бастун брадърс да направят нещо достойно. То това пак си е селски бабаитлък ама те за друго и не стаат. :lol: :lol: |
Е не не издържам,кво очакваш да направат в тая ситуация-дърват ти се в твоя сектор.....
да се приберат вкъщи и да се разбират по смешни форуми да се бият 10:10 ли???? :lol: :lol: :lol: _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 10:48 Заглавие: |
|
|
БАСИ МАЙКАТА!!!
Оперираха Калоян Караджинов, няма да играе около 20 дни
24 октомври 2006 | 11:14 | Агенция "Фокус"
София. Халфът на Локо (Сф) Калоян Караджинов е бил опериран тази нощ в "Пирогов", съобщи за Агенция "Фокус" изпълнителният директор на клуба Иво Тонев. Караджинов получи счупване на скулата на лицето по време на вчерашното дерби с ЦСКА (1:1) на стадиона в квартал "Надежда". "Калоян вече е изписан и си е вкъщи. Прогнозата на специалистите е, че той няма да може да играе около 20 дни. Аз и президентът Николай Гигов снощи до късно бяхме в "Пирогов", за да уредим операцията. За щастие се оказа по-малкото зло и Караджинов няма да отсъства твърде дълго от терена", допълни Тонев. Играчите на Локо (Сф) днес са пуснати в почивка, а от утре започват подготовка за мача със Славия.
Е тва е голем кур! Баси ебаните чорбари! Най ме е яд че няма да може да играе срещу божигробци. Абе айде да проводим некой до тех да го види ала бала...едни портокали да му занесе... :? 8) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 10:52 Заглавие: |
|
|
Да тва имах предвид,че не може един уреден мач да се изтрепат ебаси
Снощи КАйчо пратил хеликоптер да зима най добрия хирург,който бил на почивка у Варна да го докарат специялно за Караджинов... :cry: _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
plehan4o
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 10:52 Заглавие: |
|
|
лошото е 4е няма да играе с 4ифутите :( ама ина4е пак добре щото ме беше страх 4е няма да може да играе много по-дълго |
|
Върнете се в началото |
|
|
Jenia LCI
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 11:48 Заглавие: |
|
|
Четох няколко "вестника" и публиката варира от 2500 до 12000 [smilie=graytard.gif]
Иначе аз лично съм доволен от хикса. С тая игра толкова. И по-добре с такава игра толкова, отколкото като миналата година да ги смажем и да го лапнем накрая.
На въпроса за хиксовете - не знам за броя мачове, но са над 500 дни. Последният ни равен е с говедата 0:0 преди година и половина пролетта. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Jenia LCI
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 12:12 Заглавие: |
|
|
заглавие в sport1.bg:
Локо (Сф) и ЦСКА правят 1:1 в най-хубавия мач тази есен
[smilie=graytard.gif] [smilie=smack.gif] |
|
Върнете се в началото |
|
|
Frezata
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 12:16 Заглавие: |
|
|
Jenia LCI написа: | заглавие в sport1.bg:
Локо (Сф) и ЦСКА правят 1:1 в най-хубавия мач тази есен
[smilie=graytard.gif] [smilie=smack.gif] |
Тва е точно така,да не би голямото дерби лецки-цска да е било по-интересно. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
DAVCHEV Гост
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 12:19 Заглавие: |
|
|
Аз лично не съм доволен от мача и от реаултата,в тази ситуация (СЛАБ ЦСКА,И ДОБРА НАША МОМЕНТНА ФОРМА)трябваше да ги бием с лекота,Антунович нищо не игра и трябваше да бъде сменен по рано,добре е че се посъбрахме 5 000,но ако мачът беше в събота щяха да са 10 000.А в следващия кръг ни предстои наи важния мач,всички да подкрепим ЛОКО срещу Слабия. :lol: |
|
Върнете се в началото |
|
|
Jenia LCI
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 13:58 Заглавие: |
|
|
Ашиков написа: | Тва е точно така,да не би голямото дерби лецки-цска да е било по-интересно. |
Ако два отбора, които не ме вълнуват, изиграят същия мач като вчерашния, някъде към 20-та минута ще мина на друг канал... |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 15:39 Заглавие: |
|
|
Съдийската комисия спря правата на Ангел Бекяров, получил ниска оценка на Локо (Сф) - ЦСКА
24 октомври 2006 | 16:02 | Агенция "Фокус"
София. Съдийската комисия на БФС спря правата на рефера Ангел Бекяров, съобщи официалният сайт на ПФЛ. Причината е получена ниска оценка (7,4) на вчерашния мач от десетия кръг на "А" група Локо (Сф) - ЦСКА.
РЕШЕНИЯ НА СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ НА БФС:
1. Спира правата на съдията Ангел Бекяров – получил оценка 7,4 на мача Локомотив (Сф) – ЦСКА за допуснати грешки при дисциплинарния контрол, решения по правило 12 и занижена физическа подготовка.
А добър ден! Тва кво ви говори!? Тоя беше такъв жив ташак че нема накъде! Като почнем от спестения картон за удар без топка до постоянните обратни фалове. :shock: :evil: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
venci
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 16:09 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Съдийската комисия спря правата на Ангел Бекяров, получил ниска оценка на Локо (Сф) - ЦСКА
24 октомври 2006 | 16:02 | Агенция "Фокус"
София. Съдийската комисия на БФС спря правата на рефера Ангел Бекяров, съобщи официалният сайт на ПФЛ. Причината е получена ниска оценка (7,4) на вчерашния мач от десетия кръг на "А" група Локо (Сф) - ЦСКА.
РЕШЕНИЯ НА СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ НА БФС:
1. Спира правата на съдията Ангел Бекяров – получил оценка 7,4 на мача Локомотив (Сф) – ЦСКА за допуснати грешки при дисциплинарния контрол, решения по правило 12 и занижена физическа подготовка.
А добър ден! Тва кво ви говори!? Тоя беше такъв жив ташак че нема накъде! Като почнем от спестения картон за удар без топка до постоянните обратни фалове. :shock: :evil: |
ами кво ми говори,че предстоят яки съдийски тесли срещу нас...не ми се мисли кво ще бъде на 18.11. на Герена ....ще ни режат до кокал...ебало си е майката.Тоя БЕКЯРОВ поне има смелост да ни свири дузпа,че беше нарисувана беше....ама миналата година с оня педал РИСТОСКОВ/малко го биха/ пак с чорбата да не би да нямаше и кво...извинини се и нищо...преди с Каубоеца с говедата...същата работа..."Извинявам се на феновете на Локо и ръководство"...и няма наказание...Таз година който бием,ръководството му реве и край съдията наказан....сещате се за кюфтето Красен КРАЛЕВ то бе вой,то бе чудо....Та то до края ако все бием няма да останат съдии...ще трябва май аз да ставам!!!Тези от БФС са си долни сини говеда и това си е....очаквайте да ни почнат още с еврейте....а пък на ГЕРЕНА по добре да се натъпчем с валидоли..тва е долни сини курви :evil: _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
LOKO1929 Гост
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 16:16 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Тези от БФС са си долни сини говеда и това си е....очаквайте да ни почнат още с еврейте....а пък на ГЕРЕНА по добре да се натъпчем с валидоли..тва е долни сини курви |
|
|
Върнете се в началото |
|
|
fen53
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 16:31 Заглавие: |
|
|
Нормално е да има спад в играта ни, след успешните ни мачове в А-група и Европа. Даже мача с чорбата беше повече битка, в която нашите момчета издържаха физически, нещо което ни е липсвало много години. Резултатът е реален за нас с оглед на нашата игра, нищо не е загубено. Ами я си спомнете последните години след 5-6 кръг на колко точки бяхме зад говеда, чорбари, селяци от Латекс и т.н. Та нима преди две години при Ясен Тревопасен не бяхме изпадащи??? Стига с това черногледство, момчетата са едни и същи и играят с голям хъс. нещо което връща локомотивската публика на стадиона! Видяхте, че вчера подкрепата на отбора беше на ниво, но не трябва да се спира дотук и да се продължава в същия дух! Голямо евалла на цялата агитка и нейните лидери!!! САМО ЛОКО СФ!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Veskoloko
|
Пуснато на: Вто 24 Окт, 2006 16:31 Заглавие: |
|
|
Евала Цвете!!!Да го духат прасетата!!!Така те искам. :lol: :oops: :P |
|
Върнете се в началото |