Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
boxera Гост
|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 19:53 Заглавие: Re: Браво !!! |
|
|
pepi svoboda написа: | boxera написа: | След известно прекъсване ,най-великия ФЕН се завръща за ма4а с акулите - Боксера will back !Ще съм налице и очаквам да стане истински празник за всички нас. Метъла требва да черпи ,Младен и Търо също .Австрийците не ги знам добре но след задължителна победа те също треа да 4ерпат аххахахаахах. |
ГОЛЕМ СИ БОКСЕР!!! |
Браво Пепи...и ти треа да 4ерпиш ей никои не искам да се измъква : трябва подкрепа ,фанатизъм и пеене до последно. Мене ме манете ,Аз остарях без време и карам по-леки4ко ихихихихих . |
|
Върнете се в началото |
|
|
fen53
|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 19:55 Заглавие: |
|
|
Boxer, да сме живи и здрави, ше направим шоуто!!! _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
|
Medala
Регистриран на: 20 Апр 2007 Мнения: 520 Местожителство: http://pins-scars-collector.page.tl/
|
|
Върнете се в началото |
|
|
cveti_92
Регистриран на: 20 Авг 2007 Мнения: 295 Местожителство: там където сме ние-ДЯВОЛЪТ е на свобода !
|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 20:50 Заглавие: |
|
|
Трябва да ги бием тия с 3 на 0 най -малко _________________ ♥МОМИЧЕ С ЧЕРВЕНО -ЧЕРНО СЪРЦЕ♥ |
|
Върнете се в началото |
|
|
ultrasjoreto
|
Пуснато на: Сря 25 Мар, 2009 21:30 Заглавие: |
|
|
медал имали шанс за покупка на такава значка |
|
Върнете се в началото |
|
|
Medala
Регистриран на: 20 Апр 2007 Мнения: 520 Местожителство: http://pins-scars-collector.page.tl/
|
|
Върнете се в началото |
|
|
brat4eda
|
Пуснато на: Чет 26 Мар, 2009 15:07 Заглавие: |
|
|
МЕДАЛА Е ПИЧ НЯМА ДА НИ ОСТАВИ БЕЗ ЗНАЧКИ И С ПРАЗНИ РЪЦЕ
МЕЖДУ ДРУГОТО В ТОП СПОРТ ПИШЕ,ЧЕ ОТНОВО РАЗСЛЕДВАТ ВАРНЕНСКИТЕ МУТРИ ЗА МАЧА ЗА ИНТЕРТОТО С НАШИТЕ СТАРИ ПООЗНАЙНИЦИ ОТ ГЬОРЧЕ ПЕТРОВ |
|
Върнете се в началото |
|
|
fortinbras Гост
|
Пуснато на: Чет 26 Мар, 2009 17:03 Заглавие: Re: Локомотив (СФ)- Черноморец Бс- 4 април/събота/ 13.00 час |
|
|
PILATA написа: | следващия мач на Машината е срещу Черноморец на Бала...
най после мач в събота дано се съберем повече хора и пак да вкараме 3-4 гола .
На тея треньор им е Красимир Балъков,не че нещо големо страшилище са станали,иначе този е последния който уважавам от т.н. "Американско поколение",другите се изпедерастиха,прошмъркаха - кур за тех...
очаквам труден мач и да бием с 2 гола разлика... |
Хубав пост! и правилен! Балъков е мн.добър треньор. Ще видите как му играе отбора. Нямат просто изпълнители....иначе имат един Божилов и един Платини, Старокин също става. Иначе, са гола вода като качества. Дано да имаме късмет и да ги бием!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
|
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 26 Мар, 2009 19:08 Заглавие: Re: Локомотив (СФ)- Черноморец Бс- 4 април/събота/ 13.00 час |
|
|
fortinbras написа: | PILATA написа: | следващия мач на Машината е срещу Черноморец на Бала...
най после мач в събота дано се съберем повече хора и пак да вкараме 3-4 гола .
На тея треньор им е Красимир Балъков,не че нещо големо страшилище са станали,иначе този е последния който уважавам от т.н. "Американско поколение",другите се изпедерастиха,прошмъркаха - кур за тех...
очаквам труден мач и да бием с 2 гола разлика... |
Хубав пост! и правилен! Балъков е мн.добър треньор. Ще видите как му играе отбора. Нямат просто изпълнители....иначе имат един Божилов и един Платини, Старокин също става. Иначе, са гола вода като качества. Дано да имаме късмет и да ги бием!!!! |
Божилов и Старокин са контузени така 4е трее ги оклекавиме тия |
|
Върнете се в началото |
|
|
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Чет 26 Мар, 2009 19:14 Заглавие: |
|
|
очертава се веселие.а и нашата публика обича да ходи точно на тия мачове.
не ме излъга предчувствието,че юбилея трябваше да се направи точно за този мач,ама нейсе _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пет 27 Мар, 2009 1:45 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | очертава се веселие.а и нашата публика обича да ходи точно на тия мачове.
не ме излъга предчувствието,че юбилея трябваше да се направи точно за този мач,ама нейсе |
Айде...братовчедът на баба Ванга. Мене пък не ме излъга предчувствието че до тоя мач всеки ще се почесва и нищо нема да стане за юбилея.
А ние купонът ще си го направим на трибуната. Стига да има яко народ. Дори мога и да се навия да водя ако слушкате.... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Frezata
|
Пуснато на: Пет 27 Мар, 2009 2:09 Заглавие: |
|
|
Аз съм в Благоевград, но ако се върна в София събота ще дойда. Хем да подкрепим отбора хем да уточним някой неща, че заради моя глупост някой хора взеха крайни мерки... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Frezata
|
Пуснато на: Пет 27 Мар, 2009 2:11 Заглавие: |
|
|
Frezata написа: | Аз съм в Благоевград, но ако се върна в София събота ще дойда. Хем да подкрепим отбора хем да уточним някой неща, че заради моя глупост някой хора взеха крайни мерки... |
Иначе кур за мача, шампиони няма да станеме, така че и с по 5 гола разлика да биеме все тая! Смърт за Гигов!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пет 27 Мар, 2009 8:48 Заглавие: |
|
|
Frezata написа: | Аз съм в Благоевград, но ако се върна в София събота ще дойда. Хем да подкрепим отбора хем да уточним някой неща, че заради моя глупост някой хора взеха крайни мерки... |
Ами нема да се излишно. И мерките не се крайни, а начални, защото или ще сме или нема да ни има.
П.С. Гигов за кура! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
stsaki
|
Пуснато на: Вто 31 Мар, 2009 10:47 Заглавие: ЗЛАТИНСКИ ОЗДРАВЯ, ДЗАФЕРОВИЧ И САВИЧ БОЛНИ |
|
|
Получилият травма в мача срещу Ботев Пловдив днес направи две тренировки с Локомотив София. Сутринта тренира индивидуална, а следобед се присъедини към основната група на отбора.
По всичко лични, че той ще бъде готов за домакинския мач с Черноморец през уикенда.
От простудно заболяване страда Ваня Дзаферович, а от болки в кръста се оплаква Дарко Савич. По тази причина двамата не взеха участие в днешните занимания на „железничарите”. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|