| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi svoboda

|
Пуснато на: Нед 22 Фев, 2009 16:21 Заглавие: |
|
|
| 4UGUNENATA GLAVA написа: | | аве сърбите си ебат мамата на куките и не ги ебе а на нас ни се дървят некви плондири :? :evil: :evil: :evil: :x | Рад са четвчртия отбор на Београд , нещо като нас. Постоянно са в конфликт с полицията и си праат квото си искат. Нема такива изроди. Преди време играха контрола с чорбата и издигнаха плакати на Аркан на Армията 8) . А бяха някъде към 50 - 60 човека. пак имаше проблеми с тях :twisted: _________________ http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 27 Фев, 2009 11:23 Заглавие: |
|
|
Полицай уби двама души в катастрофа
Полицай от Брезник причини смъртта на 17-годишно момиче и 20-годишно момче при катастрофа. Към 20.50 часа снощи лекотоварен автомобил "Газ-66? навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в лека кола "Алфа Ромео" с пернишка регистрация, шофирана от младежа от Брезник, съобщиха от пресцентъра на МВР. Младият шофьор и непълнолетната му спътничка са загинали на място.
Ранен е и водачът на газката - 40-годишен младши полицейски инспектор по контрола на общоопасните средства и домакин на районното управление в Брезник. Той е настанен в пернишката болница с контузна рана на главата, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за алкохол, уточниха от полицията.
Общо трима души са загинали при пътни инциденти през последното денонощие, сочи справка на КАТ. Ранени са седем души, като за един от тях има опасност за живота. В София са станали 67 леки катастрофи.
[0009-acab.gif] _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
Пуснато на: Пет 27 Фев, 2009 12:45 Заглавие: |
|
|
| PILATA написа: | Полицай уби двама души в катастрофа
Полицай от Брезник причини смъртта на 17-годишно момиче и 20-годишно момче при катастрофа. Към 20.50 часа снощи лекотоварен автомобил "Газ-66? навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в лека кола "Алфа Ромео" с пернишка регистрация, шофирана от младежа от Брезник, съобщиха от пресцентъра на МВР. Младият шофьор и непълнолетната му спътничка са загинали на място.
Ранен е и водачът на газката - 40-годишен младши полицейски инспектор по контрола на общоопасните средства и домакин на районното управление в Брезник. Той е настанен в пернишката болница с контузна рана на главата, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за алкохол, уточниха от полицията.
Общо трима души са загинали при пътни инциденти през последното денонощие, сочи справка на КАТ. Ранени са седем души, като за един от тях има опасност за живота. В София са станали 67 леки катастрофи.
[0009-acab.gif] |
тфа ако искаш да изтребиш Българите не ти трябват ядрени оръжия..по една книжка и по една кочина и сме готови :cry:
кур за корумпираните куки мърди които немогат да пробягат 800 м ега умрат от инфаркт докато си покриват дизическите тестове:oops: |
|
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 03 Мар, 2009 21:35 Заглавие: |
|
|
| Zaspalan написа: | | PILATA написа: | Полицай уби двама души в катастрофа
[0009-acab.gif] |
тфа ако искаш да изтребиш Българите не ти трябват ядрени оръжия..по една книжка и по една кочина и сме готови :cry:
кур за корумпираните куки мърди които немогат да пробягат 800 м ега умрат от инфаркт докато си покриват дизическите тестове:oops: |
разликата от друга катастрофа със загинали е ,че тука тоя е кука а те с тъпите карти се мислят за безсмъртни,поркат по кило и канче и "колега съм" и го пускат -помияри
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 13 Мар, 2009 22:48 Заглавие: |
|
|
СЕМЕ!!!
|
 |
vujeto

|
Пуснато на: Съб 14 Мар, 2009 22:27 Заглавие: |
|
|
семки чопли си семките  _________________
 |
|
|
 |
amorkata
|
Пуснато на: Чет 02 Апр, 2009 8:00 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
Shanko Гост
|
Пуснато на: Пон 06 Апр, 2009 22:43 Заглавие: |
|
|
Топченге се прави на Рамбо - влиза сам в сектор "Г" и арестува фашист
Комисар Антон Златанов, който отговаряше за сигурността на вчерашния мач между ЦСКА и Славия, се прояви като истински съвременен Рамбо с арестуването на скинар от сектор "Г". Полицаят съзрял запалянкото да размахва в сектора пречупени фашистки кръстове и му направил забележка да ги свали. Предупреждението не било изпълнено. Комисарят реагирал като Рамбо на подигравката с полицията и нахлул сам в сектор "Г", стигнал необезпокояван до нарушителя и го арестувал. След половинчасово конско извън стадиона, фенът бил освободен и пуснат обратно да гледа своите любимци, но вече не си и помислял парадира с любовта си към свастиките. |
|
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 06 Апр, 2009 22:55 Заглавие: |
|
|
Копеле, тоя къфто е палячо кинта и 70 ако е Рамбо, начи аз съм Волтрон защитника на вселената.Кой знае какво е станало реално,ама журналята само лалат лайна...  _________________
 |
|
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Пон 06 Апр, 2009 23:15 Заглавие: |
|
|
Ем евала на полицая ... тва е начина !  _________________
 |
|
|
 |
Slavistche Гост
|
Пуснато на: Вто 07 Апр, 2009 0:31 Заглавие: |
|
|
| Ra4mO написа: | Ем евала на полицая ... тва е начина !  |
ти сериозно ли ? |
|
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Вто 07 Апр, 2009 14:21 Заглавие: |
|
|
| Slavistche написа: | | Ra4mO написа: | Ем евала на полицая ... тва е начина !  |
ти сериозно ли ? |
Абсолютно ... тия фашистки символи и свастики още нз какво - не им е мястото на стадиона ... нека се веят някъде другаде ... _________________
 |
|
|
 |
vujeto

|
Пуснато на: Вто 07 Апр, 2009 14:30 Заглавие: |
|
|
променям тва мнение понеже не съм се изразил правилно ПРОТИВ съм на стадиона да има СВАСТИКИ , съм ЗА да има КЕЛТСКИ КРЪСТОВЕ или ЖЕЛЕЗНИ КРЪСТОВЕ _________________

Последната промяна е направена от vujeto на Вто 07 Апр, 2009 16:33; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 07 Апр, 2009 15:58 Заглавие: |
|
|
| Ra4mO написа: | | Slavistche написа: | | Ra4mO написа: | Ем евала на полицая ... тва е начина !  |
ти сериозно ли ? |
Абсолютно ... тия фашистки символи и свастики още нз какво - не им е мястото на стадиона ... нека се веят някъде другаде ... |
ходи го кажи на ИРР или на Хелас Верона,лично виждане...  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 07 Апр, 2009 16:02 Заглавие: |
|
|
| vujeto написа: | | абе нищо не пречи на стадиона да има едно две такива знамена много са си убави даже |
Това мнение си го изтрии сам!!! _________________
 |
|
|
 |
|