| 

| Предишната тема :: Следващата тема   | 

| Автор | 
		Съобщение | 

bebenceto Гост

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 12:56    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| Metala написа: | 	 		   	  | bebenceto написа: | 	 		  Искам да знам как да стана член на фен клуба на Локо   | 	  

Никак! По-добре не ставай член на тва образувание. Пиши ми на лични да те светнем как стои въпроса с ултра формациите.      | 	  

Добре съгласна съм ;) форума е страхотен и всичките сте суперрр | 

| 

| Върнете се в началото | 
		 | 

| 

alfons1to

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 13:34    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| Zaspalan написа: | 	 		   	  | alfons1to написа: | 	 		   	  | Casual написа: | 	 		   	  | fen53 написа: | 	 		  А бе въобще "бандата на четиримата" трябва да си ходи!!! Изключвам донякъде Прасковата, защото като мъжкар дойде да се извини на агитката. За Румен Горанов въобще не става на въпрос, мъжко момче е и вчера като му извикахме да не ходи до майните, се спря. Ето това е локомотивец!!!         | 	  

Ама дойде ;) Бях след края на мача отзад и дойде той + Златински | 	  

да .. горанов ви поздрави почти толкова небежно колкото камуров нас.. вън майнитИ от софия ! е са цецко си идва и без камбура можеме.. не ни трябва.. | 	  

Камбуров е по-добър от Цецо Генков....само човек неразбиращ от футбол би казал обратното....

Другото.... не се знае ква форма щи дойде..... ама ти си ебати хейтъра за тва ша намразиш и него

само да вметна че  Камбура е продаден и няма да игаре от пролетния пулосезон....може да бъдете спокойни | 	  

аз не виждам къде съм казал че цецо е по добър от камбура.. а казах че и без камбуров можеме.. и не съм хейтър..  ако бех хейтър щех да мраза целия отбор.. а  аз не мраза никой просто смятам че 1 футболист който не уважава клубът в който играе няма място там !!!!

а щом е продаден е за добро...  дано да са го продали поне в чужбина. | 

| 

| 

| 

DenK@7a

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 13:40    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| alfons1to написа: | 	 		   	  | Zaspalan написа: | 	 		   	  | alfons1to написа: | 	 		   	  | Casual написа: | 	 		   	  | fen53 написа: | 	 		  А бе въобще "бандата на четиримата" трябва да си ходи!!! Изключвам донякъде Прасковата, защото като мъжкар дойде да се извини на агитката. За Румен Горанов въобще не става на въпрос, мъжко момче е и вчера като му извикахме да не ходи до майните, се спря. Ето това е локомотивец!!!         | 	  

Ама дойде ;) Бях след края на мача отзад и дойде той + Златински | 	  

да .. горанов ви поздрави почти толкова небежно колкото камуров нас.. вън майнитИ от софия ! е са цецко си идва и без камбура можеме.. не ни трябва.. | 	  

Камбуров е по-добър от Цецо Генков....само човек неразбиращ от футбол би казал обратното....

Другото.... не се знае ква форма щи дойде..... ама ти си ебати хейтъра за тва ша намразиш и него

само да вметна че  Камбура е продаден и няма да игаре от пролетния пулосезон....може да бъдете спокойни | 	  

аз не виждам къде съм казал че цецо е по добър от камбура.. а казах че и без камбуров можеме.. и не съм хейтър..  ако бех хейтър щех да мраза целия отбор.. а  аз не мраза никой просто смятам че 1 футболист който не уважава клубът в който играе няма място там !!!!

а щом е продаден е за добро...  дано да са го продали поне в чужбина. | 	  

Евала! | 

| 

| 

| 

alfons1to

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 13:44    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| 

| 

| 

| 

voyagerx

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 13:46    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| alfons1to написа: | 	 		  | ...а  аз не мраза никой просто смятам че 1 футболист който не уважава клубът в който играе няма място там !!!! | 	  

Бе прав си на 100%, ама разликата между по-миналия есенен полусезон и пролетния беше само една - Камбуров. За три мача отбеляза повече голове, отколкото целия есенен полусезон. 

Общо-взето тъпа история, плод на емоции, бурни страсти, никаква мисъл, първосигнала реакция и т.н.  Всеки си има някаква истина, а тя както винаги е по средата...

А на кого е продаден ? | 

| 

| 

| 

alfons1to

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 13:50    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| voyagerx написа: | 	 		   	  | alfons1to написа: | 	 		  | ...а  аз не мраза никой просто смятам че 1 футболист който не уважава клубът в който играе няма място там !!!! | 	  

Бе прав си на 100%, ама разликата между по-миналия есенен полусезон и пролетния беше само една - Камбуров. За три мача отбеляза повече голове, отколкото целия есенен полусезон. 

Общо-взето тъпа история, плод на емоции, бурни страсти, никаква мисъл, първосигнала реакция и т.н.  Всеки си има някаква истина, а тя както винаги е по средата...

А на кого е продаден ? | 	  

емоции страсти тва онова.. кфо му пречеше да каже ''извинете'' а не да ми разпраа ше правя квото си искам.. нека да ги поздрави.. ама да ни поздрави и нас ! .. или поне да ни се извини за тия простотии дето прави.. | 

| 

| 

| 

bebenceto Гост

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 13:56    Заглавие:  | 
				     | 

| 

ти пъкк...ще ни се извини..виж го колко важен ми го дава....верно добре игра ама тва не му дава правото да си праи квото иска....малко уважение към всички нас които сме отишли да го гледаме   | 

| 

| 

| 

voyagerx

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 13:59    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| alfons1to написа: | 	 		  | емоции страсти тва онова.. кфо му пречеше да каже ''извинете'' а не да ми разпраа ше правя квото си искам.. нека да ги поздрави.. ама да ни поздрави и нас ! .. или поне да ни се извини за тия простотии дето прави.. | 	  

Е, пречеш му манталитета, какво    | 

| 

| 

| 

lokoman

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 14:49    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Айде стига сте го правили великан тази мъртва душа.  Медал му се даде от  сайта в който пишете.  Фанелка му се направи , викахме единствено неговото име и на Кайо!!  Но сега като се изложи и показа жалката си селска душичка , си получава заслуженото.  Не може да си позволяваш да обиждаш ЛОКОМОТИВ СОФИЯ , когато си играл в по жалки отбори. Да не говорим за отбора асансьор от Пловдив.  С купена титла от мутра!!Който е на 7 място във вечната ранглиста на бг футбола.http://bgclubs.eu/ranking/position

Трябва да си сведеш жалката душица и да уважаваш тези които те уважаваха , но когато си мъртва душа - правиш горните изпълнения. _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА
  Последната промяна е направена от lokoman на Пон 07 Дек, 2009 14:57; мнението е било променяно общо 1 път | 

| 

| 

| 

alfons1to

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 14:56    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| таа на кой са го продали тоя неблагодарник ? | 

| 

| 

| 

brat4eda

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 17:18    Заглавие:  | 
				     | 

| 

май на Напредък Крушовац   

или Анортозис Кипър за последно   | 

| 

| 

| 

Vojdek Гост

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 19:31    Заглавие:  | 
				     | 

| 

Аз ако бях на ,майните нямаше да се радвам, а щях да съм обиден.   Вкарват ни голове бивши играчи и идват накрая да ни ръкопляскат - ебахти кефа,а?Това е малко като нож в гърба.А в интервюто си личи от хиляда километра, че не се дразни на агитката, а на поредният "СВРЪХ-ЖУРНАЛИСТ".Ти му казваш - следващ въпрос, той дълбае, ли дълбае.Всеки си има своя истина,както някой каза, но е това малко мяза на ревност.Ама пък не ни е лошо, че вкарва като луд?Мен лично ми е през оная работа дали им е поракопляскъл, нали ги бихме?   К'во ти пука за едно ръкопляскане?Пък и това е все едно да не поздравиш майка си?!?Защото реално погледнато Локомотив Пд го "роди" и "отгледа".Ние обрахме плодовете от тая работа.И дано не го продадат, че ми е интересно кой ще вкарва тогава?Балдовалиев или Генков(за когото не се знае дали е във форма или не).Пък и съм по-навит в атаката да има поне 2ма българи.

А майните да се радват колкото душа им иска...

Споменът за тези ръкопляскания да ги топли в дългите сезони в "Б" група    .

Само да вметна: ако Камбура,Златински,Горанов искаха да се доказват като Локомотипловдивцивовци(     ) надали щяха да им зашият голове или щяха да играят сериозно.А те точно обратното направиха. | 

| 

| 

| 

ultrasjoreto

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 19:53    Заглавие:  | 
				     | 

| 

а бе стегнете малко всеки си има мнение за Камбурката стига сте го хранили ЗА НЯКОИ ТОИ Е МЪРТЪВ НО ЗА ДРУГИ Е ГЕРОИ    | 

| 

| 

| 

alfons1to

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 19:53    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| Vojdek написа: | 	 		  Аз ако бях на ,майните нямаше да се радвам, а щях да съм обиден.   Вкарват ни голове бивши играчи и идват накрая да ни ръкопляскат - ебахти кефа,а?Това е малко като нож в гърба.А в интервюто си личи от хиляда километра, че не се дразни на агитката, а на поредният "СВРЪХ-ЖУРНАЛИСТ".Ти му казваш - следващ въпрос, той дълбае, ли дълбае.Всеки си има своя истина,както някой каза, но е това малко мяза на ревност.Ама пък не ни е лошо, че вкарва като луд?Мен лично ми е през оная работа дали им е поракопляскъл, нали ги бихме?   К'во ти пука за едно ръкопляскане?Пък и това е все едно да не поздравиш майка си?!?Защото реално погледнато Локомотив Пд го "роди" и "отгледа".Ние обрахме плодовете от тая работа.И дано не го продадат, че ми е интересно кой ще вкарва тогава?Балдовалиев или Генков(за когото не се знае дали е във форма или не).Пък и съм по-навит в атаката да има поне 2ма българи.

А майните да се радват колкото душа им иска...

Споменът за тези ръкопляскания да ги топли в дългите сезони в "Б" група    .

Само да вметна: ако Камбура,Златински,Горанов искаха да се доказват като Локомотипловдивцивовци(     ) надали щяха да им зашият голове или щяха да играят сериозно.А те точно обратното направиха. | 	  

бате виж че камбура нарочно ги изпускаше... извежда го сам с/у вратаря той седи и чака да дойдат защитниците да му я земат..

верно голям голаджия, наистина провокиран от журналистите, но тва дето прави е недопустимо.. 

айде заключвайте я тая тема.. | 

| 

| 

| 

Metala Ultras Leader

| 

Пуснато на: Пон 07 Дек, 2009 21:49    Заглавие:  | 
				     | 

| 

| Vojdek написа: | 	 		  ?Мен лично ми е през оная работа дали им е поракопляскъл, нали ги бихме?   К'во ти пука за едно ръкопляскане?. | 	  

Ааа така ли !? Ми дай и аз ще ти го намаам сух и после, ще те черпа една ракия. Ама какво като съм те праснал в гз...нали си пил ракия?

Малко е такава е твойта логика. Тоест тя е обобщителна за овчедушнара локомотивска регулярна публика. Никой не ни уважава,защото нямаме чест нито като публика , нито като клуб. И си идват секви селски пръчки и ни го вкрават, а ние си ги оправдаваме само щото вкарват. Еми баста. Имаме агитка, която НЕ толерира такова дупедавство. Камбура е боклук и е чао. Голямо ЧАО!                  _________________
   | 

| 

| 

| 

| 

| 

Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
  | 

| 

| 
 |