Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bugi_93

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 0:04 Заглавие: |
|
|
bugi_93 написа: | http://sportcafe.bg/id_1043923635_Ne_sabiram_shalch … i_i_kraynitsi |
Мале,мале,малеееееее...колко "митологеми и приказки" има тука. И май само в българските агитки има хора с прякори Челсито, Манчестера,Ливърпула и т.н.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 8:08 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | bugi_93 написа: | http://sportcafe.bg/id_1043923635_Ne_sabiram_shalch … i_i_kraynitsi |
Мале,мале,малеееееее...колко "митологеми и приказки" има тука. И май само в българските агитки има хора с прякори Челсито, Манчестера,Ливърпула и т.н.  |
тоя им е култов бе,дееба и пънкара .
виж кви интересни неща казва за съгражданите им,тея с повече стаж имаме идея за нещата които беха..
ааа тоя как некви копачи в Самоков го ритаха помна..  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 10:52 Заглавие: |
|
|
Тоя искаше да им платиме 2 бона да не ни бият...
ебати пулочовека защо господ ги създава тия 
Последната промяна е направена от Zaspalan на Съб 27 Фев, 2010 10:54; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 10:54 Заглавие: |
|
|
Zaspalan написа: | Тоя искаше да им платиме 2 бона да не ни бият...  |
Ахахахаха ! Тоя ли беше Ефалата закъсняла мутра. Мила родна ултра картинка.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 17:10 Заглавие: |
|
|
Преброяват феновете на ЦСКА и Левски отново
Съб, 2010-02-27 10:53
Отново бе подета национална кампания "Национално преброяване на феновете на Левски и ЦСКА". Това може да стане чрез смс-и на следните телефони:
- за фенове на Левски: смс на 1695 и телефонно обаждане на 0900 5 1695;
- за фенове на ЦСКА: смс на 1696 и телефонно обаждане на 0900 5 1696;
(Цена на един SMS: 1.20 лв. с ДДС. Цена на едно обаждане: 1.20 лв. с ДДС.
Средствата отиват за развитие на детско-юношеската школа на любимия ти отбор.
Сумите ще бъдат разпределени в присъствието на нотариус.
Ето как се праат пари от хорската тъпотия и комплексарщина...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 17:35 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Преброяват феновете на ЦСКА и Левски отново
Съб, 2010-02-27 10:53
Отново бе подета национална кампания "Национално преброяване на феновете на Левски и ЦСКА". Това може да стане чрез смс-и на следните телефони:
- за фенове на Левски: смс на 1695 и телефонно обаждане на 0900 5 1695;
- за фенове на ЦСКА: смс на 1696 и телефонно обаждане на 0900 5 1696;
(Цена на един SMS: 1.20 лв. с ДДС. Цена на едно обаждане: 1.20 лв. с ДДС.
Средствата отиват за развитие на детско-юношеската школа на любимия ти отбор.
Сумите ще бъдат разпределени в присъствието на нотариус.
Ето как се праат пари от хорската тъпотия и комплексарщина...  |
ние сме СМС държава,що не си избираме президент или правителство така>? _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 19:55 Заглавие: |
|
|
Цска-Локо Пд
Локо Пд
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 20:29 Заглавие: |
|
|
ЦСКА правят хореота - ОК, ама докога ще са така неразбираеми ...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 20:42 Заглавие: |
|
|
Ra4mO написа: | ЦСКА правят хореота - ОК, ама докога ще са така неразбираеми ...  |
e не го снимат от правилния ъгъл,аз се чуда друго,що го дигат даденото хорео средата на първото полувреме,а факли палят края ?
иначе е това е добро
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 21:19 Заглавие: |
|
|
Първото корео нещо тотал провал. Ама те май им стана практика да дигат корео посредата на нищото. Спомнете си мача с нас.
А на майните тоа транспарант не им прави чест.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ultrasjoreto
|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 21:34 Заглавие: |
|
|
когато бях с рома и водещия каза в 5та минута хореото заради закъснялите и зада може дасе напълни сектора иначе пирото е много якооо |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 27 Фев, 2010 23:59 Заглавие: |
|
|
ultrasjoreto написа: | когато бях с рома и водещия каза в 5та минута хореото заради закъснялите и зада може дасе напълни сектора иначе пирото е много якооо |
хаха,фенклуб Дуванлии е в задръстване и задръжте малко картоните
без коментар. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 01 Мар, 2010 17:14 Заглавие: |
|
|
Сектор "Б" скочи срещу преброяването между сини и червени
"Срамно е да правиш печалба от любовта на хората", разбунтуваха се ултрасите на Левски
Най-запалените привърженици на Левски - тези от Сектор "Б" се обявиха против националното преброяване на известна българска телевизия чрез СМС-и, което цели да преброи кой отбор има повече фенове - сини или червени. Цената за всяко текстово съобщение е 1,20 лв с ДДС, а крайният резултат ще бъде обявен в деня на Вечното дерби в края на март. Според телевизията, събраните приходи ще отидат за детско-юношеските школи на Левски и ЦСКА, но от sector-b.com са твърдо против тази кампания.
Ето и целият текст на ултрасите:
Доживяхме и новата уникална глупост, сътворена от българска телевизия, а именно афишираното "национално преброяване" с апел да се пускат смс-и за ЛЕВСКИ или цска, на стойност 1.2лв и да се пълнят гушите на този и онзи!? За да си измият ръцете от медията съобщават, че парите от смс-ите ще идат за школите на отборите, но сами знаем, че не повече от 40ст от СМС ще отиде там и то при добро желание, останалото ще иде някъде другаде! Сектор Б се обявява твърдо против такъв тип гласувания и моли всички Левскари да не се хващат на този евтин трик и да не изпращат съобщения на този номер! Използването на любовта на човек с цел печалба е много срамна постъпка на една телевизия, която уж се стреми да бъде водеща.
Абе,Тониииии
кви са тия знамена бе?
а?
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 01 Мар, 2010 19:03 Заглавие: |
|
|
Най-големият ташак го казаха е сега - СМС-и можело да се пускат от един и същи номер без ограничения. Боже и чалгата... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|