Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 08 Апр, 2011 14:47 Заглавие: |
|
|
Нашите усилия са насочени към влизане в евротурнирите, като селекцията за следващия сезон ще бъде насочена точно натам и може да се каже, че след мача с Левски почваме похода към Европа. Това заяви изпълнителният директор на Миньор ген. Йордан Димитров, предаде на живо Novsport.com. Той присъства на пресконференцията, организирана във връзка с предстоящия мач срещу Левски в Перник.
Селекционерът на Лотар Матеус, който веднъж вече присъства на стадиона на мира, е поканен на двубоя в неделя, но все още не е потвърдил своята визита.
„Поканил съм лично селекционера на националния отбор Лотар Матеус за срещата, но към този момент все още нямаме потвърждение от него дали ще присъства на двубоя, макар че аз съм убеден, че има момчета в Миньор, които заслужават място в представителния тим на страната ни”, сигурен е Димитров.
Е тва е.Миньоро в евротурнирите  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 08 Апр, 2011 14:51 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Феновете на Миньор обещават коректност към агитката на Левски
По материали от: Novsport.com
Феновете на Миньор (Пк) обещават културно отношение и коректност както към отбора на Левски, така и към феновете на „сините”, които ще бъдат на стадиона в Перник. Думите са на шефа на фенклуба на Миньор Петър Илиев, известен като Пешо Буферо, предаде репортер на Novsport.com.
Домакините отпускат 600 места за агитката от София.
„Всички да очакват красота, емоции и прекрасна хореография от страна на феновете на Миньор”, каза Пешо Буферо.
От вторник се продават билети за феновете на Миньор на Минна дирекция в Перник. Всички кукери ще могат да наблюдават безплатно двубоя от 21-ия кръг на "А" група в неделя. Единственото условие е преди мача да прогонят злите сили и лошите помисли от стадиона на мира. За целта е необходимо да влязат на съоръжението до 13:45 часа, обявиха в сайта на "чуковете".
„Духовият оркестър от град Бяла Слатина също ще бъде на стадиона на мира, за да бъде празникът пълен. Ще има и томбола с награди, както и различни изненади за ВИП гостите”, заяви изпълнителният директор на Миньор ген. Йордан Димитров. |
|
 |
downpourbg
|
Пуснато на: Сря 13 Апр, 2011 17:46 Заглавие: |
|
|
ФУТБОЛЕН КОМИКС: НОВА КУПА! НОВ КЪСМЕТ!
Нямам никакво намерение да спамя форума, надявам се да съм се ориентирал правилно и да съм нацелил темата, която е за подобни неща.
В комиксите си често пиша за Локо и ръководстовото му, както и какво правят с отбора на Локомотив.
Обикновено има добри мнения, надявам се и на вас да ви харесат.
ПОЗДРАВИ и още веднъж се извинявам, ако не е правилната тема това. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Сря 13 Апр, 2011 18:02 Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 13 Апр, 2011 20:56 Заглавие: |
|
|
хаха
чудесна е темата,евала пичага! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 14 Апр, 2011 12:48 Заглавие: |
|
|
Бразилски клуб бе глобен за песни против гейовете
По материали от: Ultras.bg
Спортният трибунал на Бразилия глоби мъжкия волейболен клуб Крузейро с 21000 евро за поведението на феновете си.По време на мач те скандираха обидни песни срещу представители на хомосексуалистите.
Инцидентът е станал на 2 април на мача с "Волей Футуро". Един от играчите на този отбор с името Майкъл е гей. След завършването на двубоя, той се оплака, че е бил обиждан и подиграван от трибуните по време на мача.
В Бразилия, инцидентът получи значително внимание. В местните медии се появиха множество статии в подкрепа на волейболиста. В следващите мачове Майкъл получи подкрепата на много фенове .Провежда се и кампания против хомофобията. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Пет 15 Апр, 2011 15:40 Заглавие: |
|
|
На 20 май от 13 часа на Лаута ще се проведе редовно годишно общо събрание на акционерите на ПФК Локомотив (Пловдив) 1936 АД. Сбирката се свиква от Съвета на директорите на основание член 223 от ТЗ и член 19 от устава на акционерното дружество. Дневният ред включва 6 точки. Най-любопитната е 4-та, в която пише, че за в бъдеще наименованието на дружеството ще се изписва по следния начин: Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив 1926 АД, което значи, че смърфовете вече официално ще се водят създадени не през 1936 година, а 10 години по-рано. По този начин "смърфовете" стават по-стар клуб от адашите от Локомотив (София), които са създадени на 28 октомври 1929 година.
1. Приемане на годишен финансов отчет и баланс на дружеството за 2010 година.
2. Освобождаване от отговорност на членове на Съвета на директорите на дружеството
3. Преизбиране на досегашните членове на Съвета на директорите на дружеството до 29 август 2013 година.
4. Промяна в името на дружеството. Проект за решение: Общото събрание променя наименованието на дружеството, което за в бъдеще ще се изписва по следния начин: Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив 1926 АД
5. Приемане на нов устав на дружеството във връзка с промените. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 15 Апр, 2011 15:42 Заглавие: |
|
|
Да им е чАстито и неделя да почерпат едни три точки  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
Пуснато на: Пет 15 Апр, 2011 22:57 Заглавие: |
|
|
как не ги е срам тия цигани бе мама им деба мръсна, ега пукнат сичките накуп  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Съб 16 Апр, 2011 9:57 Заглавие: |
|
|
Значи Локо-Пловдив може да се пишат и наследник на някой клуб от 1916 година.НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ СА БИЛИ ЖЕЛЕЗНИЧАРСКИ КЛУБ!ПО ТОЗИ НАЧИН ТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ИСТОРИЯТА СИ НА ТАКЪВ!
НАЙ-СТАРИЯ ЖЕЛЕЗНИЧАРСКИ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ Е ЛОКОМОТИВ-СОФИЯ _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 16 Апр, 2011 11:44 Заглавие: |
|
|
е отказват се
уж комунистите ги били набутали за железничарски отбор и с това име,
изкарват се наследници на Спортклуб Пловдив и на кой ли не,Славия ченгелов,левски пловдив-мазало...
поправят си емблеми,татуси-заеби
и кво толкова значение има това и тази пропаганда? _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Съб 16 Апр, 2011 11:51 Заглавие: |
|
|
Велбъжд нали са 1919?Нищо чудно след време да се изкарат наследник и на него _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Последната промяна е направена от Turo_Bufera на Съб 16 Апр, 2011 19:17; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
Пуснато на: Съб 16 Апр, 2011 19:04 Заглавие: |
|
|
незнам каква е тая параноя всеки да се изкарва съвременник на хан Аспарух, то вече направо ми е супер смешно  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
downpourbg
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|