Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 05 Авг, 2011 0:44 Заглавие: |
|
|
Днеска АСАВ пак си свършиха своето да ни преебат шоуто и да заключват невинни...Има и видео  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BUFER4ETO

|
Пуснато на: Пет 05 Авг, 2011 7:17 Заглавие: Родната полиция ме пази!!!!!! |
|
|
До кога, ще продължава този полицейски произвол, до кога безлични и бездушни комплексари, ще избиват комплекси на гърба на фудболните запалянковци.На всички вече им омръзна тази полицейщина и произвола на родната "милиция"(милиция е структура създадена, от държавата която да брани интересите на държавата сред населението, полицията е структура създадена от държавата, която да брани и защитава интересите на гражданите на тази държава).Ние всички сме свидетели как тези уродливи хора всеки ден ни мачкат, и се опитват да ни пречупят.Стадионите са празни заради вас господа полицаи, не заради хулиганите и слабата игра на отборите а заради полицейския произвол.
Занимавайте се с истински престъпници дилъри,крадци,изнасилвачи и всякакви там мутраци. ФЕНОВЕТЕ НЕ СМЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!
П:С ГОСПОДА ПОЛИЦАИ ЗНАМ, ЧЕ ЧЕТЕТЕ ТОВА И ЗНАМ, ЧЕ ВИ БОЛИ, ЗАЩОТО ОТ ИСТИНАТА БОЛИ.... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 05 Авг, 2011 7:35 Заглавие: |
|
|
друго е да ти е обирана къщата по 5 пъти,както и колата,
обаче те работят на стадиона и в храстите с палката ебалници,
шибани еничари _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BUFER4ETO

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 05 Авг, 2011 16:30 Заглавие: |
|
|
Гледай ги посерковците къде се застанали:
Мене ме яд че поне една факла не вкарахме да видим после дали нямаше да ни задърпат нас,докато на поляците копче не им казаха.Дупедавци мръсни  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пет 05 Авг, 2011 17:00 Заглавие: |
|
|
Влизаме заедно, излизаме заедно. Това е дебнат като сме малко и трупат актив  _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 05 Авг, 2011 18:56 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Влизаме заедно, излизаме заедно. Това е дебнат като сме малко и трупат актив  |
Ех мечти,мечтиииии...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
Пуснато на: Съб 20 Авг, 2011 13:38 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | http://www.fanface.bg/evroturniri/liga-evropa/item/1960-видео-кадри-от-целия-бой-между-полиция-и-фенове-на-цска-в-клуж.html#itemVideoAnchor
 |
хахахха, е те чорбарите кво си помислиха ? , че са на гостуване на Видима ли ???  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 20 Авг, 2011 14:01 Заглавие: |
|
|
e добрее,
що си оставиха хората да лежат по земята и да ги влачат куките?
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
prase
|
Пуснато на: Съб 20 Авг, 2011 16:47 Заглавие: |
|
|
щото ни пръскаха с лютив спрей
и вие не запалихте МВР като ви прибираха човека преди мача с нас
тва е реалността в момента, на куките почти не може да се противодейства със сила |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 20 Авг, 2011 17:51 Заглавие: |
|
|
да бе ясно,
ама тва което се вижда сте яко народ и можеше спокойно да си освободите човека къде го задърпаха в патрулката,
как да е,другия път в повече... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pippo

|
Пуснато на: Съб 20 Авг, 2011 23:01 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Мене ме яд че поне една факла не вкарахме да видим после дали нямаше да ни задърпат нас,докато на поляците копче не им казаха.Дупедавци мръсни  |
Чак сега ти виждам мнението, когато ходих на Ловеч-Висла, един от Литекс я ритна в агитката на Висла и нали момчетата, които гонят топките си я поиска.Поляка се направи на луд и отиде един полицай, оня хвърли топката в лицето му и тя падна на земята, полицая се наведе да я вземе и оня му наби един шут с вс. сила в гъза.И кво мислиш направиха нашите герой?!Взе си я погледна го "заплашително" и я даде и се скри сред др. полицаи.Представи си, ако ние го направим какво ще е? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|